Genomineerd voor VIVA400?!

Genomineerd voor VIVA400

viva400 2016 karin lambrechtse danseres krachtpatser

 

Plop, een mail in mijn inbox. Mail van VIVA. Aha, reclame zeker.
Bijna wilde ik de mail ongeopend (no offence Viva!) deleten, maar dit kwam niet zomaar van VIVA, nee, het kwam van VIVA400… Wacht eens even… noujaaaa, wat krijgen we nu?!

Ik ben dit jaar genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Krachtpatsers!

Jaarlijks stelt VIVA een lijst samen van 400 vrouwen die anderen het afgelopen jaar wisten te inspireren en zelf successen wisten te behalen. Volgens VIVA: vrouwen die InSync leven. Ze zijn van binnenuit 200% gemotiveerd en hebben daarmee een manier gevonden om continue het beste uit zichzelf (en hun omgeving!) te halen.

Viva schreef me: “Jouw verhaal viel op bij de redactie. Volgens ons ben jij één van de vrouwen die heel goed weet wat ze wilt, waar ze voor staat en dit niet alleen weet om te zetten naar persoonlijke successen, maar je zet je ook in voor het welzijn en draagt bij aan de kunde van anderen. Daarmee ben je een inspiratiebron voor jong en oud! Je valt op in zeer diverse vakgebieden vanwege succes, doorzettingsvermogen en talent. Dit is dan ook volgens onze redactie een nominatie voor Krachtpatser waard!”

Bijzonder om door VIVA tussen al deze succesvolle, sterke vrouwen te worden geplaatst en een kroon op het harde werken. Te gek!

Willen jullie mij steunen?

Dat kan door je stem uit te brengen via deze link

Vind je dat andere dit ook moeten doen, deel dan dit bericht en/of de link op social media.

Ik wil jullie heel erg bedanken!
Want; jullie motiveren mij om altijd het beste uit mezelf te halen en er elke dag volle bak voor te gaan!

Liefs, Karin

 

viva400 karin lambrechtse krachtpatsers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *